A pushback ngahiji ngalawan agenda globalis

SATU LÉKAH AT A WAKTU, panangan, urang kaluar tina masarakat globalis anu aranjeunna nyobian budak urang.

Awak peluncuran Reignite Merdika

Mike Yeadon

UK

Jimmy Lewi

AS

Morgan C Jonas

Australia

Amanda Forbes

Kanada

Dr Robert Malone

AS

Dr Peter McCullough

AS

Robert Kennedy JR.

AS

Monica Smit

Australia

Christine Anderson

Jérman

Michael Matt

AS

Alexander Tschugguel

Austria

GABUNGAN GLOBAL WALKOUT

  • Sadaya rinci acara datang pas…

Asup ka newsletter

GABUNGAN GERAK

Teu ningali formulir? Gantina, anjeun tiasa ngeusian formulir di dieu: https://reigniteworldfreedom.activehosted.com/f/1