A pushback ngahiji ngalawan agenda globalis

SATU LÉKAH AT A WAKTU, panangan, urang kaluar tina masarakat globalis anu aranjeunna nyobian budak urang.

- ngagabung kami dugi ka ayeuna-

0
ngagabung ti leuwih 102 nagara

Awak peluncuran Reignite Merdika

GABUNGAN GLOBAL WALKOUT

  • Sadaya rinci acara datang pas…

hoyong damel sareng urang?

Kami henteu ngajak anjeun damel sareng kami, kami ngajak anjeun damel sareng kami.

RWF teu hayang nyokot alih nanaon. Kami yakin kana desentralisasi. Kami ngan saukur hoyong ngahubungkeun jalma supados tiasa kolaborasi ngaliwatan komunikasi anu efektif sareng aman. 

Kami moal ngatur mikro atanapi ngontrol naon waé. Sakali grup kabentuk, maranéhna bisa ngalakukeun naon maranéhna rék. Urang ngan bakal nawiskeun saran. Koncina nyaéta ngahijikeun jalma-jalma anu leres, sésa-sésa terserah aranjeunna.

Kami parantos ngagaduhan prosés anu tiasa ngagampangkeun komunikasi strategis, ngabantosan nyebarkeun inisiatif sacara global, sareng nawiskeun sumber sareng saran upami diperyogikeun.

Organisasi moal kaleungitan identitas, merek, atanapi otonomi na. Ieu mangrupikeun kasempetan pikeun ngabagi sumber daya sareng nyorong deui babarengan.

Kami ngagaduhan réspon anu luar biasa pikeun ieu sareng teu tiasa nyandak deui kolaborator dina waktos ayeuna.

Asup ka newsletter

GABUNGAN GERAK

Teu ningali formulir? Gantina, anjeun tiasa ngeusian formulir di dieu: https://reigniteworldfreedom.activehosted.com/f/1