Një kundërvajtje e unifikuar kundër axhendës globaliste

NJË HAPI, dorë për dore, po largohemi nga shoqëria globaliste që po përpiqen të na skllavërojnë.

Reignite ekuipazhit të nisjes së Freedom

Mike Yeadon

UK

Jimmy Levy

SHBA

Morgan C Jonas

Australi

Amanda Forbes

Kanadë

Dr. Robert Malone

SHBA

Dr. Peter McCullough

SHBA

Robert Kennedy Jr.

SHBA

Monica Smit

Australi

Christina Anderson

Gjermani

Michael Matt

SHBA

Alexander Tschugguel

Austri

BASHKOHUNI NË ESHTIM GLOBAL

  • Të gjitha detajet e ngjarjes vijnë së shpejti…

Regjistrohu në buletinin

BASHKOHUNI LËVIZJES

Dy fushat e mëposhtme janë opsionale. Ne kemi ngjarje dhe grupe lokale në të gjithë botën. Nëse e njohim shtetin/provincën tuaj, do t'i merrni ato përditësime të ngjarjeve.

Nuk e shihni formularin? Në vend të kësaj, ju mund të plotësoni formularin këtu: https://reigniteworldfreedom.activehosted.com/f/13