Унифициран удар против глобалистичката агенда

ЕДЕН ЧЕКОР, рака под рака, излегуваме од глобалистичкото општество кое се обидуваат да не поробат.

- ни се придружи досега -

0
се приклучи ОД НАД 102 ЗЕМЈИ

Екипата за лансирање на Reignite Freedom

ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ НА ГЛОБАЛНИОТ ПРОИЗВОР

  • Сите детали за настанот наскоро…

сакате да работите со нас?

Не ве покануваме да станете партнер со нас, ние ве покануваме да РАБОТЕТЕ СО НАС.

RWF не сака да преземе ништо. Ние веруваме во децентрализација. Ние едноставно сакаме да ги поврземе луѓето за да можат да соработуваат преку ефективна и сигурна комуникација. 

Ние нема да бидеме микро-менаџирање или контролирање ништо. Откако ќе се формираат групите, тие можат да прават што сакаат. Ќе понудиме само предлози. Клучот е да се соберат вистинските луѓе, а останатото зависи од нив.

Веќе имаме воспоставени процеси кои можат да ја олеснат стратешката комуникација, да помогнат во ширењето на иницијативите на глобално ниво и да понудат ресурси и предлози кога е потребно.

Организациите нема да го изгубат својот идентитет, бренд или автономија. Тоа е шанса да ги споделите ресурсите и да се вратите заедно.

Имавме огромен одговор на ова и не можеме да примиме повеќе соработници во моментов.

ПРИЈАВЕТЕ СЕ на билтенот

ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ НА ДВИЖЕЊЕТО

Не ја гледате формата? Наместо тоа, можете да го пополните формуларот овде: https://reigniteworldfreedom.activehosted.com/f/1