A pushback manunggal marang agenda globalis

ONE STEP AT A TIME, tangan ing tangan, kita mlaku metu saka masyarakat globalis padha nyoba kanggo enslave kita.

- gabung karo kita nganti saiki -

0
gabung SAKA 102 NEGARA

kru peluncuran Reignite Freedom

NGGABUNGA GLOBAL WALKOUT

  • Kabeh rincian acara bakal teka…

pengin nggarap kita?

Kita ora ngundang sampeyan dadi partner karo kita, kita ngajak sampeyan KERJA KARYA.

RWF ora pengin njupuk alih apa-apa. Kita pracaya marang desentralisasi. Kita mung pengin CONNECT wong supaya bisa kolaborasi liwat komunikasi efektif lan aman. 

Kita ora bakal ngatur mikro utawa ngontrol apa wae. Sawise klompok dibentuk, dheweke bisa nindakake apa sing dikarepake. Kita mung bakal menehi saran. Kuncine yaiku ngumpulake wong sing bener, liyane gumantung marang dheweke.

Kita duwe proses sing bisa nggampangake komunikasi strategis, mbantu nyebarake inisiatif kanthi global, lan menehi sumber daya lan saran yen dibutuhake.

Organisasi ora bakal kelangan identitas, merek, utawa otonomi. Iku kasempatan kanggo nuduhake sumber daya lan push maneh bebarengan.

Kita wis nanggepi respon sing luar biasa babagan iki lan saiki ora bisa njupuk kolaborator maneh.

SIGN UP kanggo newsletter

NGGABUNGA GERAKAN

Ora weruh formulir? Nanging, sampeyan bisa ngisi formulir ing kene: https://reigniteworldfreedom.activehosted.com/f/1