A pushback manunggal marang agenda globalis

ONE STEP AT A TIME, tangan ing tangan, kita mlaku metu saka masyarakat globalis padha nyoba kanggo enslave kita.

kru peluncuran Reignite Freedom

Mike Yedon

UK

Jimmy Lewi

USA

Morgan C Jonas

Australia

Amanda Forbes

Canada

Dr. Robert Malone

USA

Dr. Peter McCullough

USA

Robert Kennedy Jr.

USA

Monica Smit

Australia

Christine Anderson

Jerman

Michael Matt

USA

Alexander Tschugguel

Austria

NGGABUNGA GLOBAL WALKOUT

  • Kabeh rincian acara bakal teka…

SIGN UP kanggo newsletter

NGGABUNGA GERAKAN

Rong kolom ing ngisor iki opsional. Kita duwe acara lan grup lokal ing saindenging jagad. Yen kita ngerti negara / provinsi sampeyan, sampeyan bakal entuk nganyari acara kasebut.

Ora weruh formulir? Nanging, sampeyan bisa ngisi formulir ing kene: https://reigniteworldfreedom.activehosted.com/f/13